Cabal Ostium

Cabal Ostium

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ostiumin kesäpelipaketti


Joensuussa pelattiin kevään mittaa liigamuotoinen turnaus, wanhojen aikojen Swedlandin muistolle. Vaikka Ostium ei kesälle organisoikaan mitään sen suurempaa, niin Joensuussa pelattaneen runsain mitoin pelejä siitä huolimatta. Ja valmistaudutaan yhdeksännen edition saapumiseen, tietysti.


Kesäpelejä varten laadin sitten kevään Swedlandin pohjalta ja muutamien muiden hyväksi havaittujen sääntömuutosten avulla parin sivun komppipaketin. Tai, komppi ja komppi. Artikkeli sisältää sivullisen sääntömuutoksia ja house ruleja, ja toisen moisen skenaarioita jotka korvaavat sääntökirjan skenaariot.

Latauslinkki löytyy alta:



Ajo-ohjeet ovat melko selkeät: pelit saa pelata millä pistemäärällä tahansa, mutta parhaimmat tuloksen saanee pistemäärillä 2400-3200. Ennen pelin aloittamista tulee heittää nopalla mikä skenaario pelataan, elleivät pelaajat tahdo tietoisesti kokeilla jotain omaansa. Sääntömuutokset pyrkivät selkeyteen ja suoraviivaisuuteen.

Vaikka Ostiumin kesäpelipaketti väsättiinkin Joensuun käyttöön, niin rohkaisemme kokeilemaan muuallakin päin maailmaa! Hyvältä on vaikuttanut meidän käytössä ja hubaa on riittänyt.

Mitä tahansa kommentteja, kritiikkiä ja pelistestausraportteja otetaan vastaan joko tänne tai Sotavasaraan.

Hyviä pelejä!

-Peetu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti