Cabal Ostium

Cabal Ostium

lauantai 3. toukokuuta 2014

Warhammer-kuulumisia lännestä, osa 1

Tjeenare, täällä uskollinen Ruotsin kirjeenvaihtajanne Gobbla! Ajattelin aloittaa bloggailun kirjoittamalla lyhyen tervehdyksen ja selostuksen kevään Warhammer-kuvioista täältä Pohjolan Empirestä, eli Ruatsista. Tervehdys!

Lopputalvesta käväisin Helsingissä oman örkkikenraalimme Eskon vieraana ja näyttäytymässä Nopat&Taktiikan Talvisota-turnauksessa. Pelit meni High elffeillä vähän niin ja näin mutta turnaus oli erinomaisesti järjestetty ja kokonaisuutena reissu oli aivan mainio! Ensi talvena, olosuhteiden salliessa, toteutan varmasti Helsingin sotaretken uudelleen. Talvisodan jälkeen alkukeväästä fabailuni jäi valitettavan satunnaiseksi, pääasiassa töiden ja opiskelujen takia. Pari peliä ehdin pelailemaan ja inspiraatio siirtyi pikkuhiljaa High elffeistä Wokkeihin, joilta testissä oli mm. ritaribussia ja tyypillisempää discilordi+kimerat -settiä.

Maaliskuun lopulla järjestettiin paikallisen Fantasia Fanaticin kevätturnaus (ETC-mäiset kompit ja 3/5 pelistä objektiiviskenuja joista vain 12/20 pelipistettä victory pointeilla) jonne päätinkin lähteä taistelemaan kaaoswarruillani. Ja joo, listassa oli ihan oikeasti kaaoswarruja! Tällasella setillä mentiin:

Fancy Fanatic XXV - Toni Kortelainen 
Sorcerer lord @ 380pts (general) - Mark of Tzeentch, Lvl 4 (Tzeentch),
Sword of Striking, Enchanted Shield, Obsidian Lodestone, Dispel Scroll,
Ironcurse Icon

Exalted hero @ 246pts - Mark of Tzeentch, barded daemonic mount, great
weapon, Armour of Destiny, Scaled Skin
Exalted hero @ 261pts - Mark of Tzeentch, BSB, barded daemonic mount,
halberd, Talisman of Preservation, Charmed Shield, Burning Body

23 Chaos warriors @ 436pts - Mark of Tzeentch, shields, full command,
Standard of Discipline

5 Warhounds @ 40pts - Vanguard
5 Warhounds @ 40pts - Vanguard

Chaos chariot @ 115pts - Mark of Slaanesh
Chaos chariot @ 115pts - Mark of Slaanesh
Chaos chariot @ 115pts - Mark of Slaanesh

7 Chaos trolls @ 266pts - Additional hand weapons
Chimera @ 275pts - Regenerating flesh, flaming breath

Hellcannon @ 210pts

=2499pts

Messiin turnaukseen tuli vastavierailulle Helsingin ykkösörkki Esko! Me pojat rokkailtiin 50 pelaajan seassa ihan täysillä ja lopulta itselläni kourassa 3. sijan diplomi ja t-paita ja Eskokin tuli sijalle 14! Tarkempaa turnausraporttia olen kirjoitellut (jo pari viikkoa) Sotavasaraan. Lupaan yrittää kirjoittaa viimeiset pelit tänä viikonloppuna, kunniansanalla!

Nojoo, sellaista siis tapahtunut aiemmin keväällä. Mutta kevään warhammer-häppeninkit eivät ole vielä ohi! Viikon päästä pakkaamme auton neljällä timmillä pelaajalla ja trimmatulla armeijalla (2x beastmen, lizardmen, ja wokkini) Ruotsin mestaruuskisoihin 2014! Homman nimi viisi battlelineä ETC-kompeilla, 100+ osallistujaa joihin kuuluu mm. koko tämän vuoden Ruotsin ETC-tiimi ja 6/9 jäsentä Norjankin tiimistä. Eli tiukkaa menoa luvassa, tästäkin tapahtumasta olen ajatellut turnausraporttia kirjoittaa, tänne blogin puolelle tällä kertaa, eli Stay Tuned! Jos ette millään jaksa odottaa, voitte tyydyttää teoriahammerointihimoanne analysoimalla kaikkien pelaajien armeijalistoja! Jäätävä määrä copy-paste-delffejä on ainakin luvassa, ja Ruotsin skeneen hieman epätyypillisesti paljon skaveneita, joten aika kivinen tie saattaa wokeillani olla edessä!

Med vänliga hälsningar,
Gobbla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti